Vet haar? Met deze kapsels verberg je het!

Soms heb je gewoon écht geen tijd om je haar te wassen. Maar je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen, ook met vet haar. Gelukkig zijn er genoeg kapsels die vet haar gemakkelijk verbergen.

Een wet look met een knot

Een wet look met een knot verbergt zelf het vetste haar. Met een paar oorringen maak je de look extra chic. Tip: gebruik in plaats van gel een voedend haarmasker om je haar een wet look te geven. Bijvoorbeeld het L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Haarmasker.

Vet haar
L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Haarmasker, €26,95 / Klik hier om te shoppen

Verberg vet haar met een haarklem

Een haarklem is nu helemaal hip en verhult meteen je vette lokken. Een win-winsituatie!

Twee staartjes

Twee staartjes verhullen een vettige haaraanzet op briljante wijze. Voor extra volume maak je de staartjes hoog, net boven je kruin.

Een wijde haarband

Een haarband is stijlvol en bedekt meteen bet haar. Staat chic en kost nul moeite. Wel zo handig wanneer je in de ochtend nog wat langer in bed wil blijven liggen. Hallo snooze knop!

Verberg vet haar met een lage knot

Een simpele lage knot is perfect voor dagen waarop je geen tijd hebt om je haar te wassen. Dit kapsel is zo gepiept en staat mooi bij zowel krullend als stijl haar. Voor extra volume toepeer je de onderste plukjes van je haar en spray je daar een beetje sea salt spray in. Dit geeft je haar wat meer structuur zodat de knot de hele dag prachtig blijft zitten.

Tekst: Aimée Kniese

vet haar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »