Vierkant gezicht? Dan staan deze kapsels mooi bij jou

Als vrouw kun je uit heel wat kapsels kiezen. Extra lang, lekker kort, golvend, recht afgeknipt, met een lange pony of alleen een schuine lok? De keuze is echt reuze! Deze kapsels passen het mooist bij een vierkant gezicht.

Hallo kaaklijn!

Jouw kaaklijn is om jaloers op te worden. Je gezicht is recht met een scherpe kaaklijn. En je bent niet de enige, want sterren als Margot Robbie, Priyanka Chopra, Demi Lovato en Cameron Diaz zitten in hetzelfde schuitje. We kijken dan ook graag af bij deze sterren. Want de kapsels die zij rocken, staan jou net zo goed. Schrijf je mee?

#1 Lob met zijscheiding

Verzacht die scherpe kaaklijn van je met een zachte Lob. Je kunt er altijd voor kiezen om je haar ook in een middenscheiding te dragen, maar hier staat de zijscheiding toch echt het mooist. Ideaal wanneer je dun haar hebt, want zo geef je je haar net wat meer volume.

#2 Zachte bob

De bob is helemaal in trek dit jaar. Dat vinden we ook niet gek, want het kapsel is hartstikke chic. Kies voor een zachte bob, wat wil zeggen dat er laagjes inzitten. Dit geeft je haar een speels effect. Ideaal wanneer je van nature al wavy of krullend haar hebt. Wil je nog testen of een bob iets voor jou is? Lees dan dit artikel eens.

#3 Lange laagjes

Lange laagjes geven je gezicht net wat meer sjeu. Hierdoor lijkt je haar langer, terwijl je gelaat wat zachter oogt. Perfect wanneer je echt niet de schaar in je lange lokken wil zetten. Cameron Diaz rockt dit kapsel al jaren en dat snappen we maar al te goed!

Zo zie je maar weer, voor elk gezicht is er een kapsel dat er perfect bij past. En ook voor een vierkant gezicht kun je je ogen uitkijken. Ga je voor een korte bob of laat je toch liever lange laagjes knippen? Het is aan jou: prachtige dame met een vierkant gezicht!

Bekijk ook de mooiste kapsels voor:

Tekst: Renée Prenger

vrouw met vierkant gezicht

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »