Volle wimpers met deze beauty hack

Volle wimpers: daar droomt elke vrouw over. Waar mannen gezegend kunnen zijn met lange manen voor de ogen, moeten wij het soms doen met een paar sprietjes. Maar met deze hack breng jij daar verandering in.

Waar sommige vrouwen zweren bij wimper extensions hebben we niet altijd even veel tijd om naar de beautysalon te gaan. Het is daarnaast ook een prijzige hobby die we moeten blijven onderhouden. Kortom: je zou ook wel eens volle wimpers willen zonder al dat gedoe. Nou, laten we daar net een fantastische hack voor hebben.

Afgekeken bij de Libelle, maar te goed om niet te delen.

Volle wimpers: check deze hack

Uit routine houd je je mascara borstel horizontaal. Je kijkt hartstikke aantrekkelijk terwijl je de mascara voorzichtig op je wimpers aanbrengt. Maar TikTok leert ons – hoe kan het ook anders – dat we ook op een andere manier met onze make-up om kunnen gaan. Wat denk je van verticaal mascara aanbrengen?

Juist, wij moesten ook even wennen, maar zie hier het resultaat van deze hack.

@makeupbylxna Mascara Hack ✨ #makeuphack #mascarahsck #lashsensational ♬ love nwantiti (feat. Dj Yo! & AX'EL) [Remix] – CKay

Breng mascara verticaal aan voor volle wimpers

Dus, proberen maar! Trek je ooglid wat opzij en werk dan van links en rechts terwijl je mascara borsteltje naar beneden hangt. Maak de look nog wel af door het borsteltje horizontaal over je wimpers te halen, maar dan ben je ook echt klaar.

Handige Hacks

Bij The Chair zijn we dol op hacks, dus lees vooral ook onze andere artikelen om het leven toch een stuk makkelijker te maken.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met volle wimpers

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »