Door deze producten heb ik de hele dag volume in mijn haar

Mijn krullen vragen om de nodige verzorging. Zo kan ik mijn haar beter niet te vaak wassen en heb ik al snel last van droge lokken. Maar niet met deze haarproducten. Ik testte de High Amplify lijn van Matrix en ik heb nog nooit zoveel volume in mijn haar gehad.

Voordat ik deze fijne producten mocht testen, was het plannen van mijn wasbeurten altijd een grote puzzel. De shampoo die ik eerst gebruikte maakte mijn haar namelijk pluizig en mijn haar werd al snel vet. Het was dan ook echt een verademing om ze te vervangen met de producten van Matrix. Deze ruiken namelijk naar de kapper én werken fantastisch.

The Chair test: de High Amplify Shampoo

Doordat ik krullen heb, wilde ik al een paar maanden mijn wasbeurten reduceren tot twee keer per week. Maar op de een of andere manier werd mijn haar heel snel vet waardoor ik het wel moest wassen. Met deze shampoo is dat verleden tijd, wasbeurten uitstellen is echt een eitje. Ik was het nu moeiteloos maar twee keer per week zonder dat mijn haar echt vet wordt. Na het douchen is mijn haar luchtig en fris, en de shampoo ruikt echt heerlijk!

High Amplify shampoo voor volumineus haar
High Amplify Shampoo €10,80

The Chair test: de High Amplify Shine Rinse

Mijn krullen zorgen snel voor pluizig haar. Ik gebruik daarom altijd conditioner, ook als ik mij maar heel even wil afspoelen in de douche. Deze Shine Rinse is een soort milde variant van een conditioner die mijn haar glanzend maakt én ontward. Iets wat ik echt merk aan mijn krullen. Ik heb sinds ik deze producten gebruik mijn haar nog geen één keer hoeven borstelen en mijn haar is mij maar wat dankbaar.

High Amplify Shine Rinse conditioner voor fijn haar
High Amplify Shine Rinse €14,35

The Chair test: de High Amplify Dry shampoo

We hebben allemaal wel eens witte vlekken in ons haar gehad doordat we net iets te fanatiek droogshampoo hebben gebruikt. Daar hoef je bij dit product gelukkig niet bang voor te zijn. Ik bracht de droogshampoo niet alleen bij de haaraanzet aan, maar ook bij de puntjes om mijn haar op te frissen. Meer lezen over dit product? In dit artikel lees je precies hoe je droogshampoo het beste kunt gebruiken.

High Amplify Dry shampoo voor fris haar
High Amplify Dry shampoo €14,35

The Chair test: de High Amplify Wonder Boost Leave-in

Dit is by far, mijn favoriete product uit de lijn. Met mijn krullen is volume enorm belangrijk. Want wanneer mijn krullen inzakken, is er niks van mijn knap geknipte coupe over. Wanneer mijn haar handdoek-droog is, spray ik het bij mijn haaraanzet en ga ik ondersteboven hangen. Nadat ik mijn haar wat heb geschud, droogt het op met gigantisch veel volume. En ja, die volume blijft de hele dag zitten.

Volume in je haar met de High Amplify Wonder Boost Leave-in
High Amplify Wonder Boost Leave-in €14,35

Win: 2x de hele High Amplify lijn voor meer volume in je haar

Kan jouw haar net als die van mij wel een volume boost gebruiken en ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Matrix? Dan heb ik goed nieuws voor je! Bij The Chair mogen we namelijk het hele pakket weggeven – en dat twee keer!

Meedoen aan de winactie doe je zo:

  1. Volg @thechaircom op Instagram
  2. Volg ook @matrix op Instagram
  3. Like onze post over de winactie van Matrix
  4. Tag die ene vriend(in) die ook wel een volume boost kan gebruiken
  5. Wil je extra kans maken? Repost onze foto dan in jouw Instagram Stories!

Tekst: Renée Prenger

volume producten Matrix

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »