Zo creëer je een wavy bob (in 6 stappen)

Ben je er nog niet uit hoe jij je kapsel gaat dragen tijdens de feestdagen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In onze nieuwste tutorial zie je namelijk hoe je een wavy bob kunt creëren. En dat in maar zes stappen!

Wavy bob

Het hebben van een bob-kapsel is hartstikke on trend. Er bestaan maar liefst vijf soorten bob’s (hier lees je er meer over) en er bestaat ook een handig trucje om te kijken of een bob iets voor jou is. Wat dat trucje precies is, lees je in dit artikel. Dat die bob ‘in’ is heb je inmiddels wel begrepen. Maar wist je dat een wavy bob een perfect kapsel is voor de feestdagen? En het fijne is, je hoeft er maar zes stappen voor te ondernemen. Kijk maar!

Een wavy bob in 6 stappen

Stap 1: maak het haar nat en spuit de High Amplify Wonder Boost van Matrix Total Results in het haar. Dit product zorgt voor extra volume – handig, wanneer je dun haar hebt van jezelf.

Stap 2: masseer de hoofdhuid om het haarproduct aan het werk te zetten.

Stap 3: gebruik de Miracle Creator van Matrix Total Results voor extra glans. Ideaal voor deze feestdagen look.

Stap 4: föhn het haar met een borstel. Met de Boar Bristle Brush creëer je instant meer volume. Gebruik de borstel onder de lok en ga met een draaiende beweging met de föhn op de lok naar beneden.

Stap 5: draai bij de bovenste lokken de borstel tijdens het föhnen voor een speels effect.

Stap 6: finish met de High Amplify Hairspray van Matrix Total Results.

Mooi hè, die wavy bob? Niet alleen leuk voor de feestdagen, want doordat de look zo makkelijk is kun je je haar ook zo dragen naar het werk of andere leuke gelegenheden.

Met dank aan…

Deze tutorial is tot stand gekomen in samenwerking met Matrix Total Results. Meer Tutorials zien? Check ons YouTube account voor meer inspirerende video’s. Meer inspiratie opdoen over haar? We verzamelen alle nieuwste haartrends en hacks op deze Hair-pagina

Volg Matrix Total Results ook op sociale media voor meer fijne haarproducten: 

Facebook: Matrix
Instagram: @Matrix

Hairstylist: Jenny Rey, Model: Svea, Make-up: Barbra Oliemans, Film: Supercreative.Amsterdam

Tekst: Renée Prenger

Vrouw met een wavy bob

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »