Win: 2x een masker set van Clay & Glow t.w.v. €49,95

Kan je huid wel een fijne detox gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij mogen namelijk twee heerlijke masker sets van het skincare merk Clay & Glow (t.w.v. €49,95) weggeven. Lees snel verder voor meer informatie.

Pink Clay Mask Bundle

We geven niet zomaar een skincare set weg, het is de Pink Clay Mask Bundle van het natuurlijke huidverzorgingsmerk Clay & Glow. Dit masker is 100% vegan, vrij van parabenen en siliconen en niet getest op dieren. Goed voor je huid én hartstikke duurzaam dus.

Een glowy skin in tien minuten

Het masker belooft ons een hoop goeds. Binnen tien minuten wordt de huid gereinigd en gezuiverd. Met een glimmende en zachte huid als resultaat. Daar zeggen we geen nee tegen, toch? In deze hectische tijd kun je immers wel een momentje voor jezelf gebruiken. En de verpakkingen van Clay & Glow staan ook nog eens prachtig in de badkamer.

Wil je winnen: de Pink Clay Mask Bundle

De Pink Clay Bundle t.w.v. €49,95 bevat niet alleen de populaire Pink Clay Mask, maar ook alle accessoires die je nodig hebt om het masker goed aan te brengen:

# Pink Clay Mask (130 gr.)

# Een speciale borstel waarmee je het masker kunt aanbrengen

# Een hoofdband waardoor je haar niet voor je gezicht valt

# Een face cloth waarmee je het masker er gemakkelijk mee af kunt halen

Zo doe je mee aan de winactie:

  1. Volg @thechaircom op Instagram
  2. Volg ook @clayandglow op Instagram
  3. Like onze post over de winactie van Clay & Glow
  4. Tag een vriend/vriendin die deze detox goed kan gebruiken. Zo kan jij hem/haar verrassen. Hoe leuk is dat? 
  5. Wil je extra kans maken? Repost onze foto dan in jouw Instagram Stories!

Over Clay & Glow

We zijn dol op de producten van Clay & Glow. Mede omdat ze vegan skincare producten maken met natuurlijke ingrediënten, maar óók omdat het bedrijf is opgericht door twee ambitieuze jonge ondernemers. Julia Veer (22) zette het bedrijf samen met haar vriend op omdat ze tijdens haar eigen zoektocht naar natuurlijke huidverzorgingsproducten niet de juiste producten kon vinden. Ze besloot zelf het product te maken die zij nodig had om haar huidproblemen op te lossen, wat resulteerde in een succesvol skincare merk in een chic jasje. Wij zijn fan, jij ook?

Tekst: Renée Prenger

Clay & Glow winactie

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »