Win: een Peel2Glow behandeling t.w.v. €135,-

Is je huid wel aan een flinke oppepper toe? Dan kun jij je hart ophalen. We geven namelijk een complete Peel2Glow behandeling weg bij huidkliniek DermaPuur in Alkmaar t.w.v. €135,-. En zeg nu eerlijk, een sprankelende huid wil toch iedereen?

De winter is aan zijn einde gekomen en dat betekent dat we ons kunnen opmaken voor de lente en de bijbehorende zonnestralen. Maar ook voor het zover is kunnen we onze huid laten stralen. Zo mogen we iemand blij maken met een exclusieve Peel2Glow behandeling bij huidkliniek DermaPuur in Alkmaar. Dat is nog niet alles want je krijgt ook een serum en voedende moisturizer thuisgestuurd waarmee je jouw skincare collectie kunt aanvullen.

Een sprankelende huid met de producten van Peel2Glow

De behandeling begint met een vloeibare exfoliant van Peel2Glow dat tijdens de behandeling de dode huidcellen verwijdert. Daarna wordt een GlowBooster aangebracht. Dat is een snelwerkend serum dat erg geconcentreerd is. Dit speciale serum trekt diep in je huid waardoor deze echt gevoed wordt. De hele behandeling kun je zien als een snelle skinbooster die voor een stralende en sprankelende huid zorgt. Klinkt niet verkeerd, toch?

Wil je winnen: de skinbooster Peel2Glow

Wanneer je meedoet aan deze fantastische winactie kun je het volgende pakket t.w.v. €135,- winnen:

# Een grondige Peel2Glow behandeling in de DermaPuur huidkliniek te Alkmaar

# Het Peel2Glow serum voor een gevoede huid

# De Peel2Glow moisturizer voor een gehydrateerde huid

Zo doe je mee aan de winactie

  1. Volg @thechaircom op Instagram
  2. Volg ook @dermapuurhuidkliniek op Instagram
  3. Like onze post over de winactie van DermaPuur Huidkliniek
  4. Tag een vriend/vriendin die deze behandeling goed kan gebruiken. Zo kan jij hem/haar verrassen. Hoe leuk is dat? 
  5. Wil je extra kans maken? Repost onze foto dan in jouw Instagram Stories!

Over DermaPuur Huidkliniek

Bij DermaPuur werken ze met de allernieuwste technieken op het gebied van huidtherapie. Het gezicht achter deze innovatieve huidkliniek in Alkmaar is huidtherapeut Samantha Kool. Zij is niet alleen dé specialist voor een stralende huid, je kunt bij haar ook terecht voor behandeling van littekens acne en pigmentstoornissen. Meer weten over de huidkliniek DermaPuur in Alkmaar? Op hun website dermapuur.nl vind je informatie over alle behandelingen.

Tekst: Renée Prenger

Winactie Peel2Glow

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »