Deze kapsels zijn gemaakt voor de zomer

De zomer is een fantastisch seizoen. Eindeloze zomeravonden op het strand. In de zon liggen totdat -ie onder gaat. Een frisse duik in de zee. Maar die stijgende temperaturen hebben ook invloed op ons haar. Iets waar deze zomer kapsels wél bestand tegen zijn.

Luchtvochtigheid die de pan uitstijgt. Zweetdruppels die van je voorhoofd druppen. Kleffe lokken door het zeezout. Je haar heeft nogal wat te verduren in de zomer. Gelukkig bieden deze zomer kapsels uitkomst. Hiermee tem je je krullen en voorkom je dat stijl haar om je gezicht gaat plakken.

De schaar erin!

Hups, de schaar erin. Dat is het devies voor deze zomer. We zetten een paar aantrekkelijke coupes op een rij waar je wat lef voor moet hebben. Durf jij het aan?

#1 Pixiecut

De pixie lijkt wel gemaakt voor dit warme seizoen. Je hebt er wel wat ballen voor nodig, maar dan heb je er wel onwijs veel profijt van. Dit korte kapsel is pittig en zorgt ervoor dat je ogen en kaaklijn er onwijs uitspringen. Lang haar kan een nachtmerrie zijn in de zomer. Lees: plakkerige lokken op je rug. Met de pixie maak je hier voor eens en altijd een eind aan. Hoe relaxt is dat?

#2 Textured bob

Een bob is een goede tussenoptie wanneer je niet helemaal je lokken eraf wil knippen. De laagjes maken het speels en luchtig. Dit voorkomt dat je haar tegen je hoofd aan gaat plakken. En wanneer er een lekker windje is (of wanneer je in de airco staat) wappert je haar vrolijk mee. Wil je liever geen plukjes in je gezicht? Maak de voorste plukjes dan vast met een haarklem. Trendy & praktisch.

#3 De mixie

Wat krijg je als je een matje samenvoegt met een pixiecut? Een mixie! Deze combinatie is stoer, ruig en past helemaal bij de huidige trends. Kort aan de voorkant en lang aan de achterkant. Durf jij dit zomer kapsel aan?

Wil je helemaal bij de tijd blijven? Bekijk dan ook de modetrends voor deze zomer.

Tekst: Renée Prenger

Zomer kapsels

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »