De mooiste butterfly nails om uit te proberen

We schreven al over de nageltrends van de herfst/winter 2022/2023, maar we vonden één trend voor komend seizoen zó mooi dat we er een heel artikel aan moesten wijden. Dé butterfly nails.

Houd je van gemakkelijk? Dan is dit design wellicht wat te ingewikkeld. Ware het niet dat je ook gewoon bij je favoriete nagelstyliste toe kan stappen met dit Pinterest board. Des te makkelijk. Enfin. Of je nu zelf gaat kliederen, testen en experimenteren of het juist liever aan de pro’s overlaat: deze inspiratiebeelden wil je opslaan.

Butterfly nails om bij weg te zwijmelen

Butterfly nails hebben wat zomers met zich mee. Maar dat betekent niet dat ze je niet kunt kiezen voor het najaar. Je neemt het zonnetje mee naar huis én kunt het geheel in hele winterse tinten vormgeven. Het is maar net waar jij bij weg kunt dromen.

We zetten de mooiste inspiratiebeelden op een rij. Komen ze.

Tekst: Renée Prenger

butterfly nails

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »