Nagel trends herfst winter 21/22: dit zijn ze

nagel trends herfst winter

Glitter en glam óf helemaal natuurlijk. Dat is een conclusie die we trekken als we de nagel trends herfst winter 2021/2022 onder de loep nemen. Benieuwd naar dé nagellak kleuren van dit najaar? Lees dan snel verder!

Feestje hier, netwerkborrel daar; dit najaar hoeven we ons – voor zover wij nu weten – geen rekening te houden met corona. We kunnen eindelijk al onze geplande outfits van vorig jaar dragen en knap gelakte nagels horen daar natuurlijk bij. Heb je al een afspraak staan voor je nagelstyliste? Neem deze kleuren dan mee ter inspiratie, want dit zijn de nagel trends herfst winter 21/22.

Dit zijn dé 5 nagel trends voor dit najaar

Nagel trends herfst winter: tortoise

Deze klassieke nagelkleur is niet voor niets één van de nageltrends van dit najaar. Hij kan namelijk altijd! De bruine kleur staat daarnaast prachtig in de herfst. Wanneer de bladeren van de bomen vallen en jij je favoriete trui weer uit de kast trekt, blenden je tortoise nagels zich moeiteloos in met het nieuwe seizoen. Ben je geen nagelstyliste? Boek dan snel een afspraak! Deze nailart vraagt namelijk om wat oefening en ervaring.

Nagel trends herfst winter: stiletto nagels

Altijd al benieuwd geweest hoe Kylie Jenner leeft met zulke ellenlange nagels? Probeer het eens uit dit najaar! Stiletto hails á la Cardi B zijn namelijk helemaal ‘je van het’. Of ze praktisch zijn? Er is maar één manier om daar achter te komen. Channel je inner diva en laat prachtige gelnagels zetten (In dit artikel lees je overigens wat je moet weten voordat je aan de slag gaat met gelnagels).

Nagel trends herfst winter: mint groen

Wat een frisse kleur hè? Mint groen is onze go-to kleur van dit najaar. Mooi in combinatie met zwart, wit, grijs, of eigenlijk alle herfstkleuren. En je kunt deze nageltrend heel eenvoudig uitproberen. Even een lakje kopen bij de lokale drogist en klaar is kees. Wij zijn fan!

Nagel trends herfst winter: vierkante nagels

Naast de ultra lange stilettonagels, maken vierkante nagels ook hun opkomst dit najaar. Vijl je nagels eens op deze manier in plaats van de traditionele ovale nagels. Lukt het je niet? Vraag een nagelstyliste om gelnagels in deze vorm. Makkelijk te onderhouden en je kunt alle kanten op met de nagellak.

Nagel trends herfst winter: glitter en glam

Hè, hè eindelijk een reden om de pot glitternagellak uit de kast te halen. Dit jaar zien we glitters, pailletten en gouden invloeden op onze nagels. Gewoon omdat het kan. Maar wél met een natuurlijk randje. Door alle glitters heen, is je natuurlijke nagel namelijk te zien. Sophisticated en feestelijk tegelijk! Ben jij je glitternagels zat? In dit artikel lees je hoe je deze nagellak binnen no time verwijdert.

Twijfel je over de nageltrends van dit najaar? Kies dan gewoon voor een natuurlijke nagel. Vijl je nagels bij en breng een top coat aan. Een kind kan de was doen en je bent helemaal bij met de trends van dit moment.

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles