Nagel trends herfst winter 22/23: dit zijn ze

We nemen afscheid van de heldere zomerse tinten en zeggen hallo tegen emo-looks, edgy nagels en op en top glam. Dat is een conclusie die we trekken als we de nagel trends herfst winter 2022/2023 onder de loep nemen. Benieuwd naar dé nagellak kleuren van dit najaar? Lees dan snel verder!

Feestje hier, netwerkborrel daar; dit najaar hoeven we ons – voor zover wij nu weten – geen rekening te houden met corona. We kunnen uitpakken met onze outfits tijdens de feestdagen en knap gelakte nagels horen daar natuurlijk bij. Heb je al een afspraak staan voor je nagelstyliste? Neem deze kleuren dan mee ter inspiratie, want dit zijn de nagel trends herfst winter 22/23.

Dit zijn dé 5 nagel trends voor dit najaar

Nagel trends herfst winter: mirror nails

Herinner jij die donut glazed nagels nog van Hailey Bieber? Die krijgen dit najaar een feestelijk jasje aangemeten. Zogeheten mirror nails zijn ovale nagels die bol worden afgevijld. Met een glimmende lak erop lijkt het net alsof je met een discobal rondloopt. Fancy!

Nagel trends herfst winter: 90’s kleuren

Niet alleen de modewereld kijkt af en toe terug naar de jaren negentig. Onze nagels raken er ook door geïnspireerd. Bijvoorbeeld te kiezen voor deze typische jaren ’90 bruin-achtige tinten op je nagels. Eenvoudig en toch helemaal trendy. Net wat spannender dan grijs of zwart.

Nagel trends herfst winter: marble mania

Marble is in ons interieur al een geliefd materiaal, maar het ritmische design staat ook hartstikke knap op je nagels. Kies voor een gehele nagel of een subtiele touch. Vergt wat oefening, dus een ideale look die je aan je nagelstyliste over kan laten. Wij zijn fan, jij ook?

Nagel trends herfst winter: bordeauxrood

Niet zo fan van ingewikkelde ontwerpen? Kies dan voor een klassieke en sophisticated kleur als bordeauxrood. Mooi, elegant en makkelijk aan te brengen. Staat mooi bij kleuren als beige, wit, zwart én grijs. Een alleskunner dus!

Nagel trends herfst winter: emo French

Waar we deze lente en zomer al prachtige varianten op de klassieke French manicure zagen, maken we daar dit najaar een heuse emo-versie van. Dit betekent een zwart puntje in plaats van een fijne pasteltint of het elegante wit. Het aanbrengen van zo’n French manicure kan wat lastig zijn, maar wees gerust want we hebben in dit artikel precies opgeschreven hoe je ’t aanpakt.

Twijfel je over de nageltrends van dit najaar? Kies dan gewoon voor een natuurlijke nagel. Vijl je nagels bij en breng een top coat aan. Een kind kan de was doen en je bent helemaal bij met de trends van dit moment.

Tekst: Renée Prenger

nagel trends herfst winter

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »