Caramilk blonde is de haarkleur waar iedereen op aast

De haarkleur waar je in wil investeren dit moment? Dat is volgens veel kenners het hippe Caramilk blonde. Een warme mix tussen Caramel en fris blond. Is dit dan de perfecte haarkleur voor het einde van de zomer en de start van een nieuw seizoen?

De zomer vraagt vaak om een frisse warme coupe. Door de zon kleuren je lokken wat lichter zodat je misschien wel die iconische Australische beach look krijgt. Maar dat bosje stro dat na de zomer overblijft heeft wel een opfrisser nodig. De ideale haarkleur? Caramilk blonde.

Caramilk blonde

Cara-watte? Caramilk blonde! Een combinatie tussen de glossy haartrend van nu en de beachy look van de zomer. Een fijne combinatie zo blijkt, die dus deze hippe naam heeft gekregen.

De ondertoon is caramel – je raadt het niet – met highlights van zacht warm blond er doorheen gemengd. Zacht en toch diep en fris. Wij zijn al omgehaald, jij ook? Om deze haarkleur zo mooi mogelijk te houden kun je het beste je haar wassen met zilver shampoo en het is ook een goed idee om regelmatig een glossy haarbehandeling te ondergaan.

En nu we dit omdopen als een hele trendy kleur voor ‘t overgangsseizoen, kun je je maar meteen inlezen in het it-kapsel van 2023. Want wij denken dat dat dit kapsel is.

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: Glamour Magazine UK

vrouw met Caramilk blonde haarkleur

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »