Catwalk beauty trends: een overzicht

We hebben de beauty trends van deze lente en zomer al gezien, maar toch loeren we graag naar wat de modellen dragen op de catwalk van een paar seizoenen verderop. Waarom? Omdat we de looks nu al kunnen namaken.

Het regent, je zit in quarantaine, je verveelt je op een zondagmiddag. Wat kun je dan beter doen dan alvast een blik werpen op de beauty trends die we over een aantal maanden volop voorbij gaan zien komen? Of beter nog, je kunt de looks van de catwalk gewoon nu al dragen. Niemand die zegt dat je moet wachten totdat het weer najaar is.

Liever goed gejat dan slecht bedacht

Onze neuzen staan dan ook in de richting van Milaan, Parijs, Londen en Kopenhagen. Waar de internationale modeweken op dit moment aan de hand zijn voor Fall/Winter 2022/2023. Mode en beauty trends die dus eigenlijk ‘dan pas’ hip zijn. Maar daar hebben wij gewoon (nagel)lak aan. We zijn het wachten beu en tippen je nu al de beauty trends om mee te experimenteren. Recht van de catwalk. Gewoon omdat het kan.

Trend #1 Gemma Glitter

Misschien ligt het aan onze obsessie met het nieuwe seizoen van Euphoria, maar het valt ons op dat er wel heel veel edelstenen looks rond paraderen op de catwalk. Heb je binnenkort een feestje of ga je uit? (want, halleluja het kan weer) Dan kun je mooi aan de slag met glimmende plakkertjes. Plak ze bijvoorbeeld in de boog van je wenkbrauw of rond je ogen.

Trend #2 Meta blue

Ligt het aan de nieuwe naam van Facebooks moederbedrijf? Joost mag het weten, maar hip is deze eclectische kleur absoluut. We zagen de blauwe kleur zo fel als hij kan tot zacht en warm. Jij mag bepalen welke kleur blauw je probeert. Mooi bij blauwe én groene ogen. En extra bonuspunten als je rode of strawberry blonde lokken hebt.

Trend #3: Strak lijnenspel

Haal je favoriete liner maar uit je make-up tassie, want je mag weer aan de bak. Dit keer om dunne strakke en vooral lange lijnen te maken. Eyeliner voor experts, dus. Moet je nog helemaal beginnen met eyeliner? Onze redacteur Renée testte al alle eyeliner trucs zodat jij dat niet meer hoefde te doen. Haar tips lees je hier.

En nu hups… proberen maar!

Tekst: Renée Prenger

vrouw met kleding aan

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »