3x Euphoria kapsels om uit te proberen

Euphoria kapsels

De serie Euphoria gaat viraal. Om het verhaal, de acteurs, maar vooral om de *aesthetic*. Wij hebben de aesthetic gevangen in drie Euphoria kapsels die je wil uitproberen. Let’s go!

Just like *her*

Een it-girl zijn was nog nooit zo trendy. Op TikTok zie je veel aesthetic filmpjes voorbij komen om *that girl* te worden. Iemand die sport in de ochtend – liefst in een matching setje – water met citroen drinkt, affirmaties opzegt, journalt, mediteert, schrijft, werkt. En nu is er een hele andere aesthetic geboren: die van de serie Euphoria.

En daar hoort een flinke dosis glam bij, dat kunnen we wel stellen. Van gems in overvloed tot aan prachtige buns en sexy outfits. Wat natuurlijk past bij de serie die gaat over seks, drugs en natuurlijk… de liefde. En met Zendaya in één van de rollen kan het natuurlijk niet anders dan dat het een regelrechte hit is.

Girl fight

Onze favoriete karakters? Maddy en Cassie die beiden vallen voor de charmes van Nate (Jacob Elordi, je weet wel die acteur van The Kissing Booth). Met een ruzie tot gevolg. We hebben een selectie gemaakt van knappe kapsels om thuis mee te oefenen.

Euphoria kapsels om mee te oefenen thuis

#1 De hippe TikTok vlechtjes van Maddy

Dit kapsels staat mooi bij krullend én stijl haar en is ook nog ’s makkelijk na te maken. Kortom: alleen maar voordelen om uit te proberen dus. Je vlecht de voorste plukjes en zet deze vast met een doorzichtig elastiekje. Easy does it.

#2 A la Cassie

Een scene die we niet snel zullen vergeten is deze met Maddy die het kapsel van Cassie wil namaken. Een hoge halve staart die met gel of een flinke hoeveelheid haarlak strak naar achteren is gemaakt. Met krullende babyhairs. Oefening baart kunst, zeggen ze toch?

#3 Bubbly like her

Probeer deze bubble braid als alternatief voor je hoge paardenstaart. Maak secties in het haar met doorzichtige elastiekjes en trek de plukjes voorzichtig wat uit elkaar voor meer volume. Krul de voorste plukjes met een krultang en klaar is Kees!

Welke van deze Euphoria kapsels ga jij als eerste testen thuis? Op de redactie kunnen we bijna niet kiezen! En combineer ze eens met deze 5 te gekke grafische eyeliner looks.

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles