Expensive Blonde is de nieuwe haarkleur van dit moment

Weet je ’t nog: Expensive Brunette was dé haarkleur van afgelopen najaar. Een warme bruintint die je direct een sophisticated uitstraling gaf. Wees alert, want Expensive Blonde neemt deze zomer ’t stokje van ‘m over.

Wil je dit voorjaar nog een andere haarkleur proberen? Dan raden we je één haarkleur écht van harte aan: Expensive Blonde. Een warme en rijke blonde haarkleur die volgens de kenners heel modeland gaat veroveren. Waarom? Omdat de haarkleur haast bij elke vrouw mooi staat.

De haarkleur wordt niet voor niets ‘Expensive’ genoemd. Hij bevat namelijk heel veel verschillende blonde kleuren door elkaar die er middels een bayalage techniek worden aangebracht. Daarnaast krijg je ook highlights en lowlights. Een combinatie van allerlei blonde haarkleuren, dus. Klinkt dat niet hemels voor deze zomer?

Expensive Blonde: is ’t ook duur?

Nu vraag jij je natuurlijk af of je ook daadwerkelijk diep in de buidel moet tasten om je deze prachtige haarkleur aan te meten. Gelukkig hoef je niet tot de elite te behoren (á la Bridgerton) om naar de kapper te stappen voor dit resultaat. Wel moet je er rekening mee houden dat de kapper langer met jouw kapsel bezig is omdat er sprake is van meerdere kleuren door elkaar. Het is dus wel een duurdere haarkleur dan het bijwerken van de uitgroei die je misschien gewend bent.

Maar – er is natuurlijk altijd een maar – die wat duurdere kapperskosten betalen zich uit wanneer je dat eindresultaat ziet. Een prachtige coupe waar je een lange periode plezier van hebt. Je hoeft de uitgroei namelijk niet snel bij te werken. Zeker wanneer je van nature al (donker)blond haar hebt.

Expensive Blonde inspiratiebeelden

En ja, we gaan je natuurlijk overtuigen met heerlijke inspiratie. Zit je er klaar voor?

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: Glamour Magazine UK

vrouw met expensive blonde haarkleur

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »