Festival make-up: 5x inspirerende looks

De festival zomer is nu officieel van start. Met een vaccinatie of negatieve test op zak kun je nu eindelijk weer je heupen schudden op een festival terrein en genieten van de mooiste live muziek. Een mooie festival make-up look kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. We delen vandaag vijf inspirerende looks.

Festival make-up: more is more

Het maakt niet uit welk festival je op de planning hebt staan, festival make-up vraagt om over de top. Om glitters, pailletten en bonte kleuren. Op een festival kun je even alle remmen los gooien – zeker na 2020 – en een hele andere versie van jezelf zijn. Dag degelijke mascara en hallo opvallende festival make-up!

#1 Gekleurde mascara

Kies eens voor een gekleurde variant van je favoriete mascara. Eenvoudig en hartstikke leuk om mee te experimenteren. Wij zijn dol op felle kleuren zoals oranje en paars. Zo gepiept, niet duur en heel toegankelijk. Ideaal voor een last minute look, dus!

#2 Glitter galore

Wat is een festival zonder glitter? Kies voor een subtiele glinsterende oogschaduw of ga all in met de glitters. Het is maar net wat beter bij jou past.

#3 Alle kleuren van de regenboog

Pak dat ene oogschaduw palet uit de kast die je nog niet eerder hebt gebruikt en experimenteer met alle kleuren door elkaar. Maak een prachtige regenboog waarmee je absoluut de show gaat stelen.

#4 Glitter wenkbrauwen

Waarom zou je glitters alleen op je oogleden kunnen aanbrengen? Sprankelende wenkbrauwen zijn ook helemaal je van het deze zomer. Je brengt een simpel laagje glitter eyeliner aan onder je wenkbrauw en klaar is kees.

#5 Grafische eyeliner

We schreven het al eerder: grafische eyeliner is een van de trends van de zomer. En wat is nu een betere plek om er mee te experimenteren dan op een festival? Hier zijn vijf looks om uit te proberen.

Tekst: Renée Prenger

Festival make-up inspiratie look

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »