Haarinspiratie Fashionweek: de mooiste kapsels tot nu toe

Fashionweek is het uitgelezen moment om haarinspiratie op te doen. We kijken dan nog het liefst naar de straat waar het modegepeupel in de meest interessante outfits voor de street style camera’s verschijnt. Kijk je mee?

Haarinspiratie van Fashionweek

Afkijken doen we graag bij de internationale modeweken om op nieuwe haarinspiratie te komen. Waar we naar de catwalk kijken voor de trends van het nieuwe seizoen, is de straat de ideale plek om je te laten inspireren voor dit moment. De modemensen die daar rondwandelen zijn namelijk zó stylish dat je voor een nieuw kapsel hier absoluut aan het juiste adres bent. We hebben 5 looks verzameld waar je vandaag nog mee kunt experimenteren.

#1 Het uitgegroeide matje

Maria Bernad is een grootheid in modeland. Ze is een bekende gast bij die Fashionweeks en ook in Londen mocht ze de straat op om ons van een heerlijk partijtje inspiratie te voorzien. Tijdens LFW trakteerde ze ons op een uitgegroeid matje: een kapsel dat perfect past bij haar retro kledingstijl. Tijdens de coronacrisis was de moderne Mullet ineens en grote hit en Maria bewijst dat hij ook na de lockdown hartstikke modieus blijft.

#2 Een rommelige lage knot

Copenhagen Fashionweek is een feestje om naar te kijken. Prachtige Scandinavische mode, betaalbare merken en frisse kleuren. Maar ook op het gebied van haarinspiratie valt er genoeg te zien bij CPFW. Kijk maar eens daar deze rommelige knot van Pernille Teisbaek. Heel minimalistisch en toch hartstikke chic. En het fijnste? Je kunt dit kapsel gewoon zelf uitproberen zonder dat er een schaar aan te pas hoeft te komen.

#3 Lekker natuurlijk (tweede slide)

Natural Hair werd al een regelrechte hit in tijden van corona, maar de streetstyle in Stockholm bewijst tijdens deze Fashionweek dat de modewereld het nog lang niet zat is. Dames met kroeshaar laten massaal hun prachtige krullen zien. Met de juiste verzorging ben je zo elke dag verzekerd van een prachtige coupe.

#4 Gekleurde bob (derde slide)

Durf jij het aan om te experimenteren met kleur? Dan moet je voor haarinspiratie echt naar de streetstyle van Tokyo Fashionweek kijken. Het Japanse modepubliek is kleurrijk en verfrissend. Op de redactie zijn we extra fan van deze gekleurde bob. Doordat de roze haarkleur er in grove highlights is aangebracht, creëeren ze een hele speelse look.

#5 Gekleurd money piece (zesde slide)

Het money piece is één van de haarkleur trends van herfst/winter 2021/2022. En dat wisten ook de modeliefhebbers die te gast waren bij LFW. Dit gekleurde money piece zullen we – als we de modewereld mogen geloven – veel voorbij zien komen dit najaar.

Tekst: Renée Prenger

streetstyle haarinspiratie

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »