Dit zijn dé haarkleur trends van dit moment (volgens een expert)

Een nieuw seizoen betekent in de meeste gevallen een wisseling van de wacht. We verruilen onze zomerkleding in voor een winterse trui en onze coupe mag natuurlijk niet afblijven. Dit zijn de haarkleur trends van dit moment volgends een expert.

Of je nu je hele garderobe op de schop gooit of dat je nauwelijks het verschil merkt van de seizoenen: bijna iedereen is wel geïnteresseerd in een nieuwe haarkleur. Al is het alleen al om een frisse wind te laten waaien en het nieuwe jaar met een schone lei te beginnen. Maar ja, welke haarkleur moet je dan kiezen? En wat zijn eigenlijk de haarkleur trends van dit moment?

Ask an expert…

We vroegen het aan onze Hair Colorist expert Jenny Rey. Zij reist al 17 jaar de hele wereld over om haar klanten van een prachtig gekleurde coupe te voorzien. Waarom ze doet wat ze doet? Omdat haar altijd in beweging is en de technieken zijn zich constant aan het verbeteren. „Het is zeker geen alledaags beroep!“ Waar je haar gelukkig mee kan maken? Wanneer een klant haar helemaal vrij laat gaan.

Meer zien van onze expert? Volg haar dan op Instagram: @jennyrayhair

De haarkleur trends van dit moment: natuurlijke kleuren

Jenny: „Natuurlijke haarkleuren maken een comeback van jewelste. Denk aan een natuurlijke bruine coupe, cool brown, beachy blond en een koperen haarkleur.“ Hoe mooi is dat? Zo hoef je komend najaar niet vaak de kappersstoel bezet te houden. Je kunt er namelijk voor kiezen om je natuurlijke haarkleur weer helemaal te omarmen!

Wil je liever een andere haarkleur proberen? Houd het dan dicht bij jezelf en laat je adviseren door een haarstyliste. Wil je weten wat je kunt verwachten als je voor het eerst je haar gaat wassen? Lees dan nog eerst dit artikel met alle ins & outs van het verven van je haar.

De favoriete haarkleur trend van Jenny Rey? Dat is peach yellow blonde. Een beetje á la Kristen Stewart (in de film Spencer).

Durf jij deze haarkleur aan? Of ben je toch meer fan van de andere haarkleur trends van herfst/winter 21/22?

Tekst: Renée Prenger

bruin haar is een van de haarkleur trends van dit moment

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »