Dit zijn de haartrends van herfst winter 2022/2023

De zomer komt aan z’n eind en dat betekent tijd om vooruit te kijken naar dé haartrends van de herfst en winter 2022/2023. We maken ons op voor prachtige en makkelijk te onderhouden kapsels. Ben je er klaar voor?

Haartrends #1: de wetlook

De wetlook is één van de haartrends van de herfst en winter die we voorbij gaan zien komen. Je maakt je haar nat en stopt daar dan een hoop gel in. Even doorheen kammen en klaar is je look. Ideaal voor dagen waarop je eigenlijk je haar zou moeten wassen en die wasbeurt nog even wil uitstellen.

Haartrends #2: de sleek bun

Een sleek bun a la Hailey Bieber is op dit moment hotter dan ooit. Een kapsel dat ook nog perfect is voor dagen waarop je vet haar hebt. Je maakt een hele strakke knot met een kam en gel. Op TikTok wemelt het van de tutorials. Even scrollen dus!

Haartrends #3: braids

Natuurlijk haar mag deze herfst en winter in prachtige braids gedragen worden. Hoe langer hoe beter. Hoe prachtig is dat?

Haartrends #4: retro bangs

Pony’s zijn nog steeds helemaal in de mode, en dat blijft nog wel even als we de trends mogen geloven. Op de catwalk wemelde het van 70’s bangs. Mooie lange pony’s die enorm veel volume hebben passen de revue. Je kunt je huidige pony dus gewoon lekker laten groeien.

Haartrends #5: pixie cut

Van lang naar ultra kort. De pixie cut komt weer terug – of eigenlijk is hij nooit weggeweest. Extra ruig, stekelig en lekker in de gel. De pixie cut is minder zacht dan eerst, maar liever wat harder en stoerder. Een gedurfd kapsel, die niet voor iedereen is weggelegd.

En het it-kapsel van 2023? De Scandi bob. Voor welk kapsel ga jij komende maanden? Wij zijn benieuwd!

Tekst: Renée Prenger

haartrends herfst winter

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »