De mooiste hairstyles zo van de catwalk in Kopenhagen

Afgelopen week was iedereen die er wat toe doet in de modewereld in Kopenhagen te vinden voor de modeweek voor de Spring Summer collecties van 2023. Van influencers tot aan de gevestigde orde in modeland. Je hoefde Instagram maar even te openen en allerlei knappe kiekjes kwamen voorbij. We sommen de mooiste hairstyles zo van de catwalk voor je op.

Wie dol is op de Scandi style moet opletten. Deze internationale modeweek stond in het teken van vrouwelijke pasvormen, body positivity, interessante prints, transparante stoffen, liefde voor het lichaam en bonte kleuren. We zetten de mooiste hairstyles op een rij. Over de prachtige kapsels gaan we het hebben in een ander artikel – want geloof ons maar, dat zijn er een hoop.

#1 De Y2K vlechtjes

Als het aan modekoningin Emili Sindlev ligt nemen we deze Y2K staple vlechtjes ook mee naar 2023. Gewoon omdat ’t kan. Blijven proberen dus.

#2 Sleek pony

Kam je haar naar achteren, wikkel een lok over het elastiek en spuit een hele fles haarlak leeg. Ideaal voor dames die snel vet haar krijgen.

#3 Pink fever

Roze is blijkbaar één van de meest populaire kleuren onder het modegepeupel en dat snappen we wel. Extra mooi met bijpassende haarspeldjes.

#4 Sophisticated dreads

Wie zegt dat dreadlocks niet veelzijdig kunnen zijn? Kijk hier maar.

#5 Powerbraid

Je hebt een sleek pony, maar dit kapsel is speciaal voor powervrouwen. Extra mooi door er nep haar in te verweven zodat de vlecht extra lang wordt.

#6 Nonchalante waves

Dit kapsel is alsof je krullen al een dag zijn uitgezakt. Kam die Hollywood waves uit en breng een verzorgend serum aan. Zo heb je twee dagen op rij een super hip kapsel.

#7 Cowboy madness

Je hoeft hier alleen een cowboyhoed voor aan te schaffen. Hoe makkelijk is dat? Je draagt ‘m zo.

Tekst: Renée Prenger

vrouw op balkon in copenhagen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »