Dit zijn de jeans trends van 2021

Tijd een frisse garderobe. Zeker wanneer je op zoek bent naar een nieuwe jeans. We hebben de mooiste jeans trends van 2021 voor je verzameld.

Kijken op eigen risico, want na het zien van deze mooie jeans trends wil je geheid een nieuwe spijkerbroek aan je garderobe toevoegen. Een tipje van de sluier: de skinny jeans komt niet in het rijtje voor…

Jeans trends #1: Baggy jeans

De skinny jeans parkeren we in 2021 achterin de kast. Het stokje geven we namelijk over aan de baggy jeans die zo uit de jaren ’90 lijkt gewandeld. Zo zagen we deze jeans op de catwalk van Victoria Beckham en Balenciaga – en wanneer stijlicoon Victoria er fan van is, volgt de rest van de modewereld al snel. De baggy jeans heeft een giga hoge taille en loopt direct wijd uit. Door de ultra wijde pijpen lijken je benen heel erg lang, zeker in combinatie met mooie hakken. Om je figuur niet geheel te verliezen stop je een top in de spijkerbroek of draag je een crop top.

Jeans trends #2: Ripped jeans

De scheuren zijn weer terug van weggeweest. Maar dan wel in de elegante variant. Waar we vroeger rond konden lopen met blote knieën, zijn de scheuren nu minimaal. Ook nieuw: de scheuren zitten niet meer in de skinny jeans, maar in de wijde variant van hierboven. De ideale jeans voor vrouwen die op zoek zijn naar denim met een stoere touch.

Jeans trends #3: Straight jeans

Vind je de extreem wijde jeans net iets te heftig? Dan is de straight jeans een goed alternatief voor de skinny jeans. In deze jeans behoud je wat makkelijker figuur en hij oogt tegelijk super klassiek. Geen wonder dat het al jaren een geliefde spijkerbroek is van Parisiennes. In de lente en zomer draag je er een paar loafers of stijlvolle sandalen onder voor een chique look.

Meer lezen over dé trends van 2021? In deze speciale gids hebben we de mooiste modetrends van komend seizoen voor je op een rij gezet. Vergeet ook vooral niet de haarkleur trends te bekijken, een nieuw seizoen vraagt immers om een nieuwe coupe, niet waar?

Tekst: Renée Prenger

jeans trends

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »