Deze kapsels zijn perfect voor drukke mensen

Je hebt van die mensen die uren voor de spiegel staan in de ochtend. Correctie: die uren kunnen staan voor de spiegel. Jij valt daar absoluut niet onder. Je springt na eindeloos snoezen gehaast het bed uit, smeert wat make-up op je gezicht, trek wat random kledingstukken aan en jast een borstel door je haar. Op naar het werk! Maar let op: deze kapsels zijn geschikt voor drukke mensen.

Je kijkt jaloers naar dames met een uitgekiend ochtendprogramma met workouts, gezonde smoothies, meditatie en journaling. Je zou wel willen, maar in werkelijkheid is slaap je grootste vriend. Je drukt dan ook iets te vaak op snooze, waardoor je dag steevast gestresst van start gaat. Leuk is anders, maar het lukt je maar niet om eerder op te staan. Laat staan om ook nog ’s voor de kaptafel te gaan plaatsen om je haar in model te brengen.

Drukke mensen: deze kapsels zijn gemaakt voor jullie

De low bun

Deze ‘clean girl look’ is op dit moment super populair. Vinden we niet gek, want het is extreem makkelijk. Draai de onderkant van je lokken in een bolletje en wikkel er een elastiek omheen. Voor een chique look kies je een opvallende scrunchie die ook nog eens zacht is voor je haar. Breng de voorste plukjes wat in model met haarlak en klaar is Kees.

Duur: 5 minuten

de claw clip

Gebruik je favoriete haarklem op dagen dat je het druk hebt. Twist het haar op één van deze manieren en je hebt een effortless look waar je letterlijk maar een paar minuten mee bezig bent. En het fijne is: je kunt je haar ook zo weer los dragen als je wil.

Duur: 3 minuten

De haarband

Kam je haar door met een borstel en schuif een haarband in je haar. Dat is het. Letterlijk zo simpel. Mooi bij krullen en stijl haar. En ook een fijne manier om vette lokken te verbergen en de wasbeurt nog uit te stellen. In de ochtend heb je namelijk echt geen tijd om uitgebreid te douchen.

Duur: 1 minuut.

Tekst: Renée Prenger

drukke vrouw aan de telefoon

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »