3x makkelijke updo’s voor warm weer

makkelijke updo’s voor in de zomer

Je airco is op dit moment je beste vriend, je beha laat je het liefste uit en je haar zit standaard in een palmboom omhoog. Je wil liever niet dat je haar in je nek zit met de hitte, maar zo’n palmboom is nu niet zo stijlvol. Probeer eens deze drie makkelijke updo’s voor warm weer. 

Alhoewel we dol zijn op warme temperaturen, zongebruinde huiden en ziltige lokken uit de zee, blijft de warmte elk jaar weer een uitdaging. We lopen dan ook elke zomer tegen dezelfde problemen aan. Hoe draag je je haar eenvoudig omhoog zonder dat het zo’n standaard hoge knot wordt? We tippen je makkelijke updo’s die perfect zijn voor tijdens een hittegolf. 

Makkelijke updo’s voor in de zomer … komt -ie 

Laat die zomer maar komen in 3,2,1…

#1 Model off-duty bun 

Vet haar door de zon en de zonnebrand? Je bent niet de enige die daar last van hebt. Lees maar. Hoe je dit op een stijlvolle manier oplost? Door je haar met wat gel en water strak naar achteren te borstelen. Maak een strakke staart op middelhoogte. Draai je haar in een knot en zet dit vast met schuifspeldjes. Laat er wat sprietjes haar uitkomen voor een speelse look. 

#2 Bubble braids

Een klassieke paardenstaart, maar dan in een modern jasje. Maak een hoge paardenstaart (eventueel met behulp van wat gel om de babyhaartjes weg te werken) en zet deze vast met wat schuifspeldjes. Maak bubbles door je haar in secties op te delen en daar elastieken aan te brengen. Even uit elkaar trekken en klaar is je makkelijke updo! 

#3 Space buns 

Dit zomerse kapsel is super speels en makkelijk te maken. Zeker wanneer je krullen van jezelf hebt. Verdeel je haar in twee delen en maak daar op ongeveer gelijke hoogte strakke paardenstaartjes. Deze wikkel je tot een knot en maak je vast met een elastiekje. Easy does it! Ook mooi met vet haar en een beetje extra gel. 

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles