Met deze manicure hack creëer je in no time een zomerse look

Je hebt dames die dol zijn op DIY-project en je hebt dames die gewoon niet zo handig zijn met het lakken van je nagels. Maar om nu elke drie weken en grote som geld over de toonbank te smijten voor een mooie look? Dat is dan wel heel overdreven. Gelukkig kun je het met deze manicure hack gewoon zelf voor elkaar boksen.

Haast elke vrouw is obsessed met een verse look op de nagels. Of het nu voor een bruiloft, verjaardag of doodnormale werkdag is. Maar niet elke vrouw is een expert. Trillen jouw vingers ook als een rietje wanneer je zorgvuldig een laagje nagellak wil aanbrengen? Dan is het resultaat niet te vergelijken met een professionele manicure.

Maar je hoeft echt niet de handdoek in de ring te gooien. Want met deze manicure hack krijg jij ook een fleurige French manicure die helemaal hot is.

Zie hier, de look die zo ongekend populair is op dit moment. Als nagellak-leek bekijk je dit met argusogen, want hoe ga je dit voor elkaar boksen zónder de hele boel onder te kliederen? Nou met, deze manicure hack dus.

Een manicure hack voor de nagellak-leek

Wat je doet, je brengt op je tegenovergestelde hand een druppeltje nagellak aan in een vrolijke zomerse kleur. Dit doe je op de vingertoppen. Wanneer je verschillende kleuren op je nagels wil aanbrengen, kun je op meerdere vingertoppen de kleuren aanbrengen.

De tweede stap: het puntje van je nagels in de nagellak op de vingertop van de andere hand dippen. Doe dit in een vloeiende beweging van links naar rechts zodat je een mooie French manicure krijgt.

Eindig met een top coat om de look voor een lange tijd mooi te houden en je nagels te beschermen. Meer tips nodig? Met deze nail art tips kun je nog meer toffe looks creëren.

Tekst: Renée Prenger

manicure hack nagels zomer

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »