Dit zijn de 5 nagel trends van 2021

De nagel trends van 2021 lopen uiteen: van bonte kleurencombinaties tot aan subtiele details. We hebben de mooiste nagel trends voor de lente en zomer voor je op een rij gezet. Welke trend is jouw favoriet?

Gelakte nagels geven de finishing touch aan je outfit. Zeker wanneer je voor deze nagel trends kiest. Ben je niet zo handig met de verfkwast? Maak je dan vooral geen zorgen. Er zitten namelijk trends tussen die zó makkelijk zijn dat jij ze gemakkelijk zelf kunt proberen. Dat zonder geknoei en uitschieters.

Nagel trends #1: a hint of color

Deze nageltrend is voor alle minimalistische dames onder ons die onze nagels het liefst zo natuurlijk en simpel mogelijk houden. Deze sophisticated nageltrend kun je heel makkelijk zelf namaken. Maar je kunt je nagels ook laten lakken door een professional wanneer je hier zelf niet in thuis bent. Kies voor verschillende kleuren voor een bijzonder effect, maar wanneer je dit iets ‘te’ vindt, kun je natuurlijk ook gaan voor één gekleurd detail.

Nagel trends #2: alle kleuren van de regenboog

Waarom zou je het houden bij één kleur, wanneer je iedere vinger ook in een andere kleur kunt lakken? Combineer prachtige pastelkleuren met elkaar of kies voor een nude kleurenpalet. Het is maar net wat beter bij jou past. Hoef je nooit meer de moeilijke keuze te maken bij de nagelstylist. Je kiest ze met deze nageltrend gewoon allemaal!

Nagel trends #3: dierenprint chic

Nude nagels met een subtiel detail zijn aan de hand. Zo ook met een dierenprint. Door de prints heen zien we onze natuurlijke nagels terug zonder al te veel poespas. Denk aan een french manicure met een koeienprint of een doorzichtige zebra print. Wij zijn fan van deze chique upgrade van de prints op onze nagels. Jij ook?

Nagel trends #4: lekker luchtig

Na de grauwe winterdagen zijn we wel toe aan een blauwe lucht. Dus waarom beginnen we niet met onze nagels? Het weer kunnen we niet controleren, maar we kunnen de lente wel in huis halen met deze vrolijke nagel trends. Kies voor een lichtblauwe nagellak en je kunt de lente al bijna voor je stellen. Voor de echte nagellak professionals is het tekenen van een wolkje natuurlijk ook een optie.

Nagel trends #5: schaakmat

De schaakbord-print zien we deze lente en zomer veel terug in onze kledingkast, maar ook onze nagels lakken we graag in deze gekleurde vakjes. Dit doen we niet bij alle nagels, maar we werken met subtiele accenten. Zo kun je voor leuk detail één vinger lakken met de schaakbord-print en de andere nagels zo natuurlijk mogelijk houden.

Benieuwd naar welke kleuren je deze lente tegen gaat komen? We hebben hier de populairste nagellak kleuren van komend seizoen al voor je verzameld. Voor welke kleur ga jij?

Tekst: Renée Prenger

nagel trends

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »