Dit zijn de nagellak trends voor de zomer

Yay, de zomer ligt om de hoek! Tijd om die nagels weer een nieuwe kleur te geven. Ga je voor één kleur of kies je een spannend ontwerp. Dit zijn in ieder geval de nagellak trends zomer 2022.

Heb je binnenkort weer een afspraak bij je favoriete nagelstylist staan? Sla deze designs dan goed op. We hebben namelijk de meest hippe (en stiekem ook tijdloze) kleuren verzameld zodat jij goed voorbereid het zomerseizoen in kan vliegen, fietsen, of … je snapt wel wat we bedoelen.

Nagellak trends zomer 2022

Klaar voor de nagellak trends zomer 2022? Let’s go!

#1 Gekleurde French Manicure

Ken je nog die minimalistische French Manicure? Natuurlijk! Geef die eens een vrolijk kleurtje deze zomer. En nu je toch bezig bent, geef elke nagel dan een andere kleur. Mooi in pastel en staat bij elke zomerse outfit. Wel zo handig.

#2 Zomers fruit

Met deze nagels zien we onszelf al helemaal zitten aan de Italiaanse kust. Genietend van een Aperol Spritz en de zonnestralen. Wel even goed insmeren natuurlijk. Deze nagellak trends zomer 2022 vergt wel een vaste hand. Of laat het doen door een nagelstylist.

#3 Bonte kleurenboel

In de zomer mag het allemaal wel wat vrolijker zijn. Daarom trekken we de kledingtrend color blocking ook door naar onze nagels. Kies je meest kleurrijke nagellak uit en je bent er al bijna.

#4 Gedetailleerd

Laat je nagelstylist van je nagels een waar kunstwerkje maken. Dit door op elke nagel een ander design te creëren. Mooi in lichte pasteltinten.

#5 Mini French manicure

Weet je nog die French manicure van voorheen? Die mag deze zomer ook flinterdun zijn. Dit betekent kleine lijntjes voor een subtiel effect. Mooi in de mix met een kleurrijke basislaag.

#6 Bloemencorso

Transparante lak met daarop een minimalistisch ontwerp is al even onderdeel van de nagellak trends zomer. Maar dit jaar kiezen we voor een subtiel bloemenpatroon. Voor dames die goed in de weer kunnen met het penseel. Of breng gewoon een bezoekje aan je stylist.

Tekst: Renée Prenger

nagellak trends zomer 2022

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »