Wil je zien: dit nieuwe elegante haaraccessoire merk

Haaraccessoires zijn helemaal aan de hand op dit moment. Dat is ook niet zo gek, want je creëert in luttele seconden een super stijlvolle look. En dat zonder dat je moet hannesen met een krultang of föhn. Nee je versierd eenvoudig je haar met een klassieke look tot gevolg. Bij The Chair zijn we dan ook super trots dat één van onze oprichters een nieuw haaraccessoire merk heeft opgezet!

Je kunt tegenwoordig niet meer om haaraccessoires heen. Logisch, want ze tillen elk kapsel naar een hoger niveau zonder dat je daar ingewikkelde handelingen voor hoeft te doen. En die visie deelt onze Iris Poldervaart als geen ander. Ze is een bezig bijtje want na jaren actief te zijn in de PR-wereld met PR Éclat, het opzetten van The Chair en The Color Hair Coloring salons, The Color College met partners is zij nóg een uitdaging aangegaan. Het starten van [i].

[i]

[i] The label of everyone, because everyone is i

“[i] is een elegant, stijlvol haaraccessoires label uit Amsterdam. Wij geloven in investeren in kwalitatieve en duurzame haaraccessoires die door alle seizoenen heen bij je garderobe passen. Met diademen, claw clips en 100% zijden scrunchies om elke outfit voor elke gelegenheid te upgraden,“ zegt Iris over haar nieuwe haaraccessoire merk.

Iris: “Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een collectie haaraccessoires die past bij alle outfits en verschillende gelegenheden, voor elke vrouw en haartype. [i] brengt verschillende 100% mulberry zijden scrunchies, oversized en in een medium size. Maar ook celluloseacetaat claw clips, de trend van nu! Deze clips zijn geïnspireerd op de jaren ’90 en milieuvriendelijk.”

De klassieke collectie van [i]

Van prachtige haarbanden met klassiek turtoise design tot aan fluffy scrunchies in medium en maxi formaat. De designs zijn minimalistisch, verfijnd en volledig volgens de stijl van Parisiennes. Een waardevolle toevoeging aan je capsule wardrobe! Nieuwsgierig hoe je deze accessoires kunt stylen? Check dan dit artikel.

Meer informatie op https://www.iweari.com

Tekst: Renée Prenger

nieuw haaraccessoire merk

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »