Oester-grijs is dé haarkleur om in de gaten te houden

Oester grijs haar

Vers van de pers: oester-grijs is een haarkleur om in de gaten te houden. Gespot op Instagram en inmiddels op onze wishlist belandt. Laat je inspireren door het grijze it-kapsel van 2021.

We schrijven bij The Chair graag over nieuwe haarkleuren. Zo zijn we dol op de haarkleur vanille en vinden we Percy Pig hair ook fantastisch voor de zomer. Ons oog is nu gevallen op de zilveren looks die domineert op social media. Dit kapsel wordt beschreven als oester-grijs: de parel van de zomer.

Oester-grijs

Dat de kleur grijs een plekje heeft gekregen in onze top tien haarkleuren is geen verrassing. We voorspelden begin dit jaar al dat het één van de trendkleuren van lente/zomer 2021 zou worden. Maar dat we ‘m zouden zien in dit zilveren en trendy jasje, dat hadden we dan niet zien aankomen.

Oester-grijs haar
Instagram @erikpascarelli

Het is de combinatie van platinum blond met grijs: een glinsterende combinatie die veel weg heeft van het binnenste van een oester. Oester-grijs is een sprankelend kapsel waarmee je echt de show steelt. Geen matte afwerking dus, maar een glans waar je U tegen zegt.

Stralend de zomer in met oester-grijs haar

Misschien kleuren je lokken al langzaam grijs en wil je je natuurlijk grijze lokken een frisse twist geven. Of misschien wil je wel over op grijs haar, maar wil je er geen ouderwetse uitstraling van krijgen. Dan is deze haarkleur precies wat je nodig hebt. Het is een stralende haarkleur die wel gemaakt lijkt te zijn voor de zon. Je gaat er namelijk echt van oplichten.

Wil je inspiratie op doen? We hebben Pinterest afgestruind om de mooiste inspiratiebeelden te verzamelen. Kijk je mee?

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles