De mooiste streetstyle looks van CPHFW om af te kijken

Alhoewel Copenhagen Fashionweek al even geweest is, blijven de beelden van de modeweek nog lang in onze gedachten. De zomer is immers nog lang niet voorbij en we kunnen niet wachten om te experimenteren met deze outfits. Bij deze: de mooiste streetstyle looks van CPHFW.

De Scandinavische vrouwen weten precies waar we naar op zoek zijn als het gaat om beauty, haar en fashion. Zo zijn ze voorlopers op de ‘clean beauty look’, is de Scandi bob misschien wel hét it-kapsel van 2023 en is de bonte kleurenboel van de modeweek jaloersmakend. We zetten de meest fijne looks van de straat op een rij zodat je morgen weer wat spannends aan kunt trekken.

Trend #1 Dopamine Dressing

Dopamine dressing is wat ons betreft dé trend van 2023. Al jaren dragen de Scandinavische vrouwen bonte kleurencombinaties en dat was bij CPHFW echt niet anders. Felle kleuren pasten de revue en vooral de combinaties van felle kleuren blijven in trek.

Trend #2 Lage taille

Of we hier nu blij mee zijn is een tweede, maar de broeken en rokken met een lage taille maken een opmars in modeland. Of dit nu ook echt wordt geaccepteerd door de rest van de wereld is nog maar de vraag. Maar dat het opvalt is zeker. De combinatie die we vaak voorbij zagen komen was een lage taille met een crop top. Durf jij dat aan?

Trend #3 No bra-day

Als het aan de Deense modedames ligt, gooien we die beha zo de prullenbak in. Niets geen klemmende bh-bandjes, maar gewoon vrijheid blijheid. Investeer in een paar nipple covers en laat je borsten lekker hangen. Vier je lichaam!

Trend #4 De Cargo-jeans

De cargo broek is weer helemaal hot. Hij past compleet in de Y2K trend die booming is. Mooi in combinatie met ultra korte topjes en grove boots. Stoer en sexy tegelijk.

Tekst: Renée Prenger

streetstyle cphfw

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »