Tijdloze parfums waar je sowieso complimenten voor krijgt

Je hebt van de mensen om je heen die altijd lekker ruiken. Wanneer je langsloopt krijg je een hint van de geur en denk je: dat parfum moet ik ook hebben. Wil jij ook dat creëren? Dan moet je investeren in deze tijdloze parfums. 

Wat zijn tijdloze parfums? 

Dat zijn in onze ogen parfums die het hele jaar lekker ruiken. Ultieme klassiekers die een bepaald imago hebben opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan een all time favoriet: The One van Dolce & Gabbana, deze geur heeft een bepaalde finesse en stijl waardoor je er graag mee geassocieerd wordt. Sommige geuren zijn namelijk heel bepalend voor een persoon. We koppelen immers herinneringen aan een bepaalde geur. Dat is ook de reden dat veel dames een nieuw parfum kopen voor de bruiloft. Elke keer als ze het parfum ruiken denken ze terug aan die magische dag. 

Ons rijtje met tijdloze parfums

Tijd voor onze favorieten. Schrijf je mee?

#1 Coco Mademoiselle van Chanel 

Een onweerstaanbare geur als het aan ons ligt. Sophisticated en charmant tegelijk. Super feminiene, maar wel klassiek. 

€147,- voor 100 ml, shop hier.

#2 Si van Armani 

Een parfum dat ruikt naar de zomer, maar niet misstaat in de wintermaanden. Vrouwelijk, maar ook sensationeel. Precies wat je wil. 

€148,50 voor 100 ml, shop hier.

#3 Black Opium van Yves Saint Laurent 

Een absolute klassieker die niet voor niets in het rijtje staat. Met tonen van zwarte koffie, vanille en witte bloemen is het een geur die je niet kan weerstaan. 

€165 voor 90 ml, shop hier.

#4 Santal 33 Eau de Parfum van Le Labo 

Een minimalistisch flesje met een aroma die eruit knalt. Al jaren favoriet van het modevolk en nu ook geliefd bij jou. 

€241,- voor 100 ml, shop hier.

#5 Chanel No.5 van Chanel 

Geen toeval dat dit parfum het vijfde plekje claimt. Dit is het eerste parfum van modehuis Chanel en nog altijd favoriet bij vele dames. Een zware vrouwelijke geur waar de kracht van af straalt. 

€147,- voor 100 ml, shop hier

Psst… dit is trouwens het verschil tussen een duur en goedkoop parfum.

Tekst: Renée Prenger 

vrouw met tijdloze parfums

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »