Dit type haarborstel past bij jouw haartype

Haarborstels zijn een vast onderdeel van ons haar-routine. Wanneer je stijl haar hebt kam je je suf op een dag, voor dames met krullen is het een manier om de krullen te vormen zoals je wil. Welk type haarborstel is nu geschikt voor jouw lokken? We vertellen het je in dit artikel.

Krullend haar, fijn haar, breekbaar haar, dik haar: allemaal verschillende haartypes met verschillende behoeften. Niet gek dat je daar verschillende haarborstels voor gebruikt, maar welk type haarborstel is nu jouw holy grail? We tippen.

Tangle Teezer – €15,-

Tangle Teezer

Er zijn een aantal haarborstels die perfect lijken te zijn voor elk haartype. We noemen: de Tangle Teezer. Deze betrouwbare partner in haar-wereld heeft hele zachte ‘haartjes’ die door elk type haar glijden. Voor de krullenbollen onder ons: gebruik deze borstel bijvoorbeeld op nat en geconditioneerd haar.

Perfect voor: fijn, dik & breekbaar haar

Mason Pearson Pure Bristle Pocket Brush – €99,95

Pocket Bristle

Deze haarborstel is speciaal voor dames die last hebben van veel haaruitval. Door de stevige haren stimuleer je de doorbloeding bij de hoofdhuid. Iets wat haargroei stimuleert. Zorgt dus voor meer prachtige lokken die ook nog ’s gaan glanzen na gebruik.

Perfect voor: fijn & dunner wordend haar

Charlotte Mensah Medium Paddle Brush – 21 pond

Paddle Brush

Heb je kroeshaar? Dan is dit het type haarborstel voor jou. Met meer dan 26 jaar aan ervaring met natuurlijk haar, doet deze haarborstel precies wat je van hem verlangt. Je kamt hier mooi je haar mee door zonder dat het beschadigt. Enig nadeel: je moet hem bestellen in de UK.

Perfect voor: natuurlijk haar & kroeshaar

Denman Styling Brush – €18,45

Denman Styling Brush

Heb je krullen? Dan is dit type haarborstel perfect voor jou. Hiermee breng jij je krullen in model nadat je het met zorg gewassen en verzorgd hebt. Draaien en stylen maar!

Perfect voor: krullend haar

Is jouw huidige haarborstel al aan vervanging toe? Je komt erachter in dit artikel.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met een type haarborstel voor kroeshaar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »