Deze zomerjurken kun je het hele jaar dragen

Aan de zomer lijkt maar geen einde aan te komen. Het liefst trek je dat gevoel van het zand tussen je tenen, de zon op je kop en cocktails tot diep in de nacht nog even door. Dat kan met deze zomerjurken. Want wat ons betreft kun je deze het gehele jaar door dragen.

We zijn ons steeds meer bewust van de impact die de kledingindustrie heeft op het milieu. We willen dan ook het liefst toewerken naar een capsule wardrobe die we elk seizoen van ’t jaar kunnen dragen. Deze zomerjurken dragen daar aan bij, want je kunt ze gewoon het hele jaar door aantrekken.

Zomerjurken voor niet alleen de zomer

Zomerjurken worden in de meeste gevallen gekenmerkt door fleurige prints, luchtige stoffen en trendy pasvormen. Een jurkje die je lastig in de winter kan dragen wanneer het ijskoud is. Althans dat zou je denken. Want met deze tips & jurken kun je het gewoon voor elkaar boksen. We zetten de mooiste exemplaren van dit moment op een rij.

Vrolijke midi- & maxi-jurken

Met een midi- en maxi-jurk sla je de plank nooit mis. In de zomer draag je ze met een slipper aan je voet. In de herfst en lente met stoere laarzen en een blazer. In de winter met een warme trui eroverheen en een panty. Van alle markten thuis dus. Bekijk snel onze favorieten.

Wijde maxi dress – Stine Goya – €450,-
Blauwe blouse jurk – Asos – €53,-
Aangesloten blouse jurk – Ganni – €195,-
Geprinte cottage core dress – Phase Eight – €149,-
Geblokte midi jurk – Asos – €55,-

Zie je, er zijn heel wat prachtige jurken die je zowel in de zomermaanden kunt dragen als tijdens de winter. En die vrolijke prints fleuren de grauwe maanden weer wat op. Ook leuk is een spencer over je jurk heen. En nu je toch lekker aan het winkelen bent? Dan kun je je alvast inlezen in dé modekleur van 2023.

Tekst: Renée Prenger

een zomerjurk van stine goya

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »