5x beauty trends voor het najaar

Tijd voor het najaar! Nog even en we dragen weer warme truien, pantalons en hoge laarzen. Nu je al op de hoogte bent van de haartrends van de herfst en winter 2022/2023, kan onze make-up natuurlijk niet achterblijven. Dit zijn dé beauty trends van najaar 2022/2023!

Beauty trends 2022

Na de clean girl look van afgelopen zomer, lijkt het erop dat we weer gaan uitpakken. De lipsticks, oogschaduw en blush komen weer uit de make-up lades tevoorschijn. Je mag weer gaan experimenteren, opvallen en vooral plezier maken. Want daar draait make-up om toch?

We verzamelen daarom de vijf beauty trends waar we op de redactie maar geen genoeg van krijgen. Zit je er al klaar voor?

#1 Blush strobing

Blush strobing is een techniek om er zo sunkissed mogelijk uit te zien. Alsof je de hele winter net iets te lang in het zonnetje hebt gezeten en daardoor een prachtige glow hebt gekregen. De truc zit ‘m in het aanbrengen ervan. Breng een vloeibare blush aan op je wangen (van je appeltjes tot aan je ogen). Daarna breng je pas de rest van je make-up aan. Zorg dat deze dewy eruit ziet voor een gezonde look.

#2 Oe, la, la, lippen

Je lippen staan weer volledig in de spotlight dit najaar. De rest van je make-up houd je lekker neutraal en rustig zodat alle aandacht gaat naar die lippen van jou. Kies een kleur uit die bij je past. Hoe je daar achter komt? Met dit trucje.

#3 Diamant in the sky

Saffieren oogschaduw wordt volgens de kenners één van de meest uitgesproken beauty trends voor de herfst en winter. Je kunt ervoor kiezen om het simpel te houden, of je werkt met verschillende tinten. Hoe dan ook, je ogen mogen gezien worden!

#4 Metallica is that you?

Dua Lipa is dol op metallic make-up en ze blijkt een heuse trendsetter. Je mag helemaal los gaan in de herfst en winter met glitter, pailletten, parels, andere metallic accessoires. Mooi voor ADE bijvoorbeeld of tijdens een formeel event.

#5 Let’s get glossy

We kunnen de Y2K natuurlijk niet overslaan. Deze trend vertaalt zich ook door in beauty land. De befaamde lipgloss is bezig aan zijn opmars. Lekker makkelijk, fijn om bij te werken en smaakt vaak heerlijk. Nostalgie in een potje, wij zijn om.

Tekst: Renée Prenger

Vrouw met beauty trends 2022

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »