Haarkleur trends 2022: een overzicht

vrouw met een van de haarkleur trends van 2021

Haarkleur trends 2022: een overzicht van alle haarkleuren die je wilt uitproberen dit jaar.

Plannen om je haar te verven dit jaar maar weet je nog niet welke kleur? The Chair heeft alle haarkleuren verzameld die je in de gaten moet houden komend seizoen. Voor welke haarkleur ga jij?

Haarkleur trends 2022

Haarkleur trends #1: copper red

Hoe romantisch is deze haarkleur? Deze koperachtige teint is hartstikke warm en daarom uiterst geschikt voor het najaar. Prachtig in combinatie met warme herfstkleuren zoals bruin en beige. Je bent niet de enige die deze haarkleur rockt dit jaar, want grote sterren as Joey King gingen je al voor. Ook fijn: je kunt je wenkbrauwen gewoon laten voor wat ze zijn. Deze haarkleur staat namelijk prachtig in combinatie met andere natuurlijke tinten.

Haarkleur trends #2: party highlights

Zal het dan eindelijk tijd zijn voor een feestje dit jaar? Wij hopen natuurlijk van wel. Onze party looks staan immers al veel te lang stof te happen in de kast. Als we dan mogen, beginnen we goed met deze haarkleur trends, waaronder deze feestelijke highlights. Terug uit de zero’s en eind jaren negentig en ideaal voor het eerste post-covid festijn. Wil je het liever bij een eenmalige party look houden? Kies dan voor gekleurde exemplaren die je zo in je haar klikt. Een kind kan de was doen.

Haarkleur trends #3: golden brunette

Geef je bruine coupe een warme gloed met deze haarkleur. Perfect voor dames die al gezegend met een prachtige bos haar in de kleur zwart of bruin. Een warme upgrade die je gezicht direct meer kleur geeft. Alsof je zo van je strandbedje afrolt.

Haarkleur trends #4: solar blonde

Blond is tijdloos. Waar we in de zomer vooral de natuurlijke variant voorbij zagen komen, krijgt de blonde kleur in het najaar een koele ondertoon. Solar blonde is een warmere variant van platinum blond, waardoor deze haarkleur bij bijna elke vrouw goed staat. Het geeft je blonde lokken een vriendelijkere en zachtere look waar we maar war fan van zijn!

Haarkleur trends #5: money piece

Accentueer je haar met een lichte highlight rond je gezicht. Een speels detail die zorgt voor een interessante look. Opvallen zul je zeker, en dat zonder dat jij je hele haar hoeft te verven. Hoe handig is dat?

Benieuwd naar de makkelijkste haartrend van 2022? In een eerder artikel doken we al in het makkelijkste kapsel die we dit najaar gewoon dunnetjes overdoen. Hier lees je alles over The Shag.

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles