Gebleekt haar mannen? De mooiste looks voor jou

Heb je gebleekt haar mannen? Klik dan snel verder. We hebben een aantal (vijf maar liefst) fijne looks op een rij gezet, waarmee een gebleekt koppie hartstikke knap staat. Komen ze.

Gebleekt haar is hot, zo style je het

Ben je van plan om je haar te gaan bleken? Dan ben je vast op zoek naar een manier waarop je het haar kunt stylen. Het is al een uitdagende kleur waar je sowieso mee op gaat vallen. Nu de juiste haircut nog. We tippen onze favoriete looks, afgekeken van de catwalk én Pinterest.

Look #1 Buzzcut

Dit kapsel is stoer, edgy en speciaal gemaakt voor een gebleekte look. Ideaal wanneer je haar wat dunner wordt en je ondanks dat nog een fris kapsel wil.

Look #2 Alleen de puntjes

Je hoeft zeker niet je hele haarbos te bleken. Je kunt ook kiezen voor highlights waarmee je de uiteinden van je haar mooi in de spotlight zet. Perfect voor de wilde haren die je al hebt.

Look #3 Kort maar krachtig

Millimeteren? Dat kan! Zeker met een gebleekte coupe. Perfect voor mannen die weinig haar hebben en toch iets anders willen met hun kapsel.

Look #4 De mullet

De mullet is absoluut hét it-kapsel van dit moment. Ruig, edgy en helemaal alternatief. Zéker wanneer je kiest voor deze kleur. Perfect gebleekt haar mannen, wanneer je eens helemaal uit je comfort zone wil gaan.

Lees verder

Meer lezen mannen? Check ook deze artikelen eens:

Tekst: Renée Prenger

gebleekt haar mannen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »